Legg til varer for kr 5000 og få fri frakt!

 
Ønsker du en leke-leverandør med bredt sortiment, gode priser og rask levering? Da er Fritz Hansen Toys distributøren for deg!

Registrer deg som kunde HER

Fritz Hansen Toys er landets eldste og største selvstendige leketøyleverandør og har i mange år levert kvalitetsleker til landets butikker, parker og barnehager. Med 75 år i bransjen har vi erfaringen som gir kvalitet og sikkerhet i alle ledd. 

 

Her er noen eksempler på kategorier:

 

Collecta er en av verdens største produsenter av replika av dyr hvor produktene er av høyeste kvalitet innen både skulptur og maling (håndmalte). De blir brukt i rollespill til pedagogisk formål, bevissthet om truede arter og bevissthet om miljøvern og målet er å bedre forholdene for dyrene som representeres.

 

 

 

Goula er kjent for sine flotte treleker og spill av høyeste kvalitet som passer de yngste barna. Produktene er eco-vennlige produsert av bærekraftig skog, og med over 70 års erfaring er Goula et merke man kan stole på. Med Gouala-serien kan barna ha timevis med moro samtidig som de utvikler sine ferdigheter fra ung alder.

Å hjelpe barn å oppdage nye og spennende ting ved å bruke fantasien, er en viktig del av Goula sin filosofi.

 

 

Infantino er Amerikas mest solgte babyserie. En rekke smarte produkter for alderen 6 måneder og oppover.

 

 

Bkids er høykvalitets baby- og småbarnsleker fra 1 år og oppover. Stort utvalg!

 

Med AINSTEIN tilbyr vi innovative, magnetiske byggeklosser. Klossene inspirerer barn i en tidlig alder til å utvikle sitt kreative potensial og dermed positivt forme deres fremtid. Med AINSTEIN-byggesteiner inspirerer man barn uten elektroniske hjelpemidler.

 

My First JCB er en flott bilserie av solid kvalitet som passer like godt ute som inne.

Med over 2000 produkter i vårt sortiment har vi flere ting som kan passe for din barnehage. 

Ta gjerne kontakt for en prat eller bli kunde her

 

FRITZ HANSEN TOYS AS

Storebotn 4
5309 Kleppestø

56 15 77 00
mail@fritzhansen.no