Legg til varer for kr 5000 og få fri frakt!

Velkommen til Fritz Hansen Toys

Fritz Hansen Toys er landets eldste og største selvstendige leketøydistributør. Familiebedriften har levert leketøy til detaljhandelen i 75 år og holder til i moderne lokaler på Askøy utenfor Bergen. I tillegg er man etablert på Østlandet med kontor og showrom (Norwegian Toy House) og har selgere som jobber i alle landsdeler.

Vår kjernebusiness er import av leketøy og trendartikler med en kundebase som inkluderer butikker, familieparker og barnehager spredt rundt hele Norge. Styrken til Fritz Hansen Toys er et bredt og levende sortiment, nøye utvalgt for det norske markedet, med hovedfokus på klassisk leketøy, med innspill av høyaktuelle trend-, lisens- og TV-annonserte produkter. Vi representerer noen av de aller sterkeste merkene i markedet.

Sikkerhet, topp service, kort leveringstid og god fortjeneste for våre kunder er nøkkelelementer i vår virksomhet. Med over 75 år i bransjen har Fritz Hansen Toys kunnskap, erfaring og den rette lidenskap som gir våre kunder trygghet. Fritz Hansen Toys – passion since 1946